Car Detailing

Wat is Car Detailing?

Bij een professionele behandeling van uw auto draait het om de details. Shiny City Cars is de specialist in Car Detailing en levert altijd een perfect resultaat af, uw auto is na één behandeling weer als nieuw!

De specialist van ons Pro Detailing Center te Almere bekijkt de lak van uw auto minutieus en adviseert  aan de hand van zijn bevindingen welke behandelingen nodig zijn. Na een Detailing behandeling zal de glans van de lak weer optimaal zijn en – mits goed onderhouden – langer houden.

Waarom is het onderhoud van de lak zo belangrijk?

Het wassen van uw auto is de eerste gelegenheid is om krassen te maken, 90% van de schade aan de lak van uw auto komt door het wassen in wasstraten. Elk moment dat uw auto buiten staat wordt de lak blootgesteld aan weersinvloeden en allerlei vervuiling die de glans doen afnemen.

Uw auto regelmatig wassen verwijdert het vuil alleen oppervlakkig, de hardnekkige verontreinigingen zoals teer, industiële neerslag, roetdeeltjes, watervlekken, boomsappen en uitwerpselen van vogels blijven achter, beïnvloeden de reflectie van de verf en maken de lak dof.

In het Shiny City Cars Pro Detailing Center te Almere krijgt uw auto een “makeover”, m.a.w. na een Full Detailing behandeling is uw auto weer in showroom staat!

Hoogwaardige producten voor het beste resultaat!

Shiny City Cars maakt bij elke behandeling uitsluitend gebruik van de hoge kwaliteit producten van Surf City Garage, van hoogwaardige Ph neutrale  Shampoo bij de wasbeurt tot  de  uitgebreide detailing poetsbeurt met o.a. Carnauba wax, de beste uit Brazilie die zorgt voor een langdurige glans en bescherming van de lak.

 


Detailing Produkten

Autopoetsbedrijf Almere | Surf City Memebership

Pro Detailing Center

Autopoetsbedrijf Almere: Surf City | Showroom producten

Zoek….