Over SCC / Shiny City Cars

Shiny City Cars is een servicegericht detailingbedrijf, gespecialiseerd in het detailen, polijsten en waxen van auto’s tot in de perfectie.

Na meer dan 10 jaar ervaring, deskundigheid en vakmanschap, het werken met hoogwaardige producten en goede apparatuur, werd het tijd voor een eigen detailingbedrijf.

Het resultaat na een behandeling van uw auto door Shiny City Cars: Supergladde lak, een diepe wet-look en een schitterende reflectie. Afspuiten van uw auto volstaat, daar er zich geen vuil meer aan de lak hecht. De zure regen van Nederland is ook geen partij meer voor uw auto.

Het merk waarmee Shiny City Cars werkt is: Surf City Garage. Dit is een top product dat in Amerika is ontwikkeld. Door deze lijn van producten onderscheid Shiny City Cars zich van “gewone poetsers”. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste producten en technieken om onszelf te blijven verbeteren.

De vestiging van Shiny City Cars is centraal gelegen, in Almere Stad op de Markerkant 12-11, aan de Hogering en makkelijk bereikbaar. Bij Shiny City Cars staat kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige producten voorop en we streven naar volle tevredenheid van de klant.

Waarom poetsen?

Bij gebruik van uw auto komen er sporen op de lak, zoals teer, boomsappen en stof. Op de velgen zitten hardnekkige remstoffen, en het interieur kan verkleuren en nare luchtjes vasthouden. Gewoon wassen en stofzuigen of naar de wasstraat gaan, helpt dan onvoldoende.

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Bij inruil of verkoop van uw auto zijn de staat van buiten- en binnenzijde, een belangrijke factor waar u rekening mee moet houden voor de hoogte van de inruil- of verkoopprijs.

Het is nu mogelijk om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Zowel van buiten als van binnen. Ook onaangename luchtjes behoren tot het verleden.

Shiny City Cars zorgt ervoor dat uw auto weer in showroom staat verkeerd.


Detailing Produkten

Autopoetsbedrijf Almere | Surf City Memebership

Pro Detailing Center

Autopoetsbedrijf Almere: Surf City | Showroom producten

Zoek….